Matrassen

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1423494959316{margin-bottom: 15px !important;}”]

Matrassen

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1432906051381{padding-bottom: 15px !important;}”]Wat maakt het verschil tussen een aangename en een onaangename nacht? Het uiterlijk van je bed? Nee, de ventilatie van je bed.

 

Toch bieden veel bedden niet de zekerheid van goede ventilatie. Met als gevolg dat je bed ’s nachts langzaam maar zeker als plastic aan gaat voelen.

 

Pullman pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert

Bij de Pulmman inside pocket matrassenlijn gaat het  om een veer in een veer, afzonderlijk verpakt in een ventilerend hoesje. Het lichaam wordt eerst door de buitenste veer gedragen en vervolgens door de binnenste. Dit zorgt voor een optimaal slaapcomfort.

Matras Auping

Ventilatie staat centraal in alle bedden van Auping. Voor een goede nachtrust is ventilatie van groot belang. Om goed te kunnen slapen moet uw lichaam de juiste temperatuur hebben; dit wordt bereikt door het afvoeren van vocht. Het vermogen van matrassen en bodems om dit vocht te verwerken is dan ook essentieel. Ventilatie leidt tot een fris en hygiënisch slaapklimaat. U slaapt altijd in een fris en schoon bed. Hierdoor slaapt u beter en voelt u zich ook beter.

 

Het merk Curem is geen gewone visco-elastische traagschuim matras. Het is een holistische benadering van wellness en ontspanning. Curem biedt je de perfecte ondersteuning en ventilatie.

 

Curem matras doorsnede

Wilt u meer informatie over één van onze producten? neem contact op via het contactformulier op deze pagina of kom gezellig langs in onze winkel![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1432906901774{margin-bottom: 15px !important;border-bottom-width: 15px !important;}” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” icon_pack=”font_awesome” content_menu_fe_icon=”arrow_back” text_align=”left”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”430″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”250 x 159″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”432″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”250 x 159″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”433″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”250 x 159″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” icon_pack=”font_awesome” content_menu_fe_icon=”arrow_back” text_align=”left”][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]